De begeleidster Anna Seijmonsbergen

Muzikaal begeleidster Gelders Politie Mannenkoor.

Het GPM kwam door de dirigent in contact met Anna Seijmonsbergen-Schermers, die toen nog bij haar ouders in Apeldoorn woonde.

Vanaf zevenjarige leeftijd verdiepte Anna zich in de muziek. Via de muziekschool begon zij in oktober 1997 met het bespelen van de harp. Ze kreeg les van Sacha Nierich in Apeldoorn en maakte van 1999 tot 2005 deel uit van het harporkest "Harp Panorama". In dat orkest leerde ze samenspelen en uitvoeringen geven. Vanaf september 2003 begon Anna met het volgen van pianolessen bij mevrouw C. Witte en vervolgens bij Meline Yeghoyan.

In december 2004 startte zij met het bespelen van de pedaalharp en volgde ze improvisatielessen bij Regina Ederveen. Door het spelen van piano op jeugdavonden en kerkdiensten kreeg ze het begeleiden onder de knie.

Sinds oktober 2006 begeleidt ze met verve het Gelders Politie Mannenkoor.

Na haar middelbare schoolopleiding volgde zij de opleiding tot verloskundige. In 2012 studeerde zij af aan de Verloskundige Academie te Amsterdam. In oktober 2013 behaalde Anna haar mastertitel (MSc) aan de Universiteit van Amsterdam.

Thans werkt Anna als wetenschappelijk onderzoeker (promovenda) bij de afdeling Midwifery Science van VUmc en AVAG en als wetenschappelijk adviseur bij coöperatie voor verloskundigen LEO in Leiden.

Sinds 14 maart 2014 geniet Anna, samen met haar echtgenoot Hendrik Jan van hun prachtige dochter Sifra en op 27 augustus 2016 werd dochter Lydia geboren.

Ondanks haar andere werkzaamheden ziet Anna nog steeds kans om  met veel plezier ons koor te begeleiden.