NOSPAM

Berichten worden niet direct in het gastenboek geplaatst, er vindt eerst een SPAM-controle plaats.

Messages will not be published immediately, they will first be checked for SPAM. So, please stop placing SPAM; they will never, and I mean never, be published.

So spare the time you use on it, it is useless.

Onderwerp *
Naam *
Inhoud *

Wat is de bovenste kleur van de Nederlandse vlag? *

evandalfsen: Nieuwjaarswens

Dat 2017 voor het bestuur, dirigent, begeleiding en de koorleden een jaar mag worden dat elk vorig jaar muzikaal overtreft.

Ik zou zeggen: Ga ervoor en laat jullie horen.

Hartelijke groet

Emil & Henny

maandag 02 januari 2017

Andre Honders: Jubileum

Dame en heren, van harte gefeliciteerd met jullie 25 jarig jubileum. Ik heb gisteravond genoten van jullie concert in de Ebenezerkerk. Een gevarieerd programma van niveau waar iedereen van heeft kunnen genieten, ik in ieder geval ik wel. Nog vele jaren zangplezier gewenst, Andre Honders.

zondag 06 november 2016

Martin: hartelijke groet

Ik wil graag de hartelijke groet aan Hans Flenter en Frans Esselink doen.  Martin (pol Groningen) ps jullie contactformulier werkt niet goed

maandag 20 juni 2016

Bieringa, J.: adres

Een goede vriend van ons heeft kortelings met zijn vrouw de uitvoering van uw koor in 'de Schauw" in Putten meegemaakt. Zij waen beiden zeer onder de indruk.

Hij wil graag door een persoonlijke brief de uitvoerende bedanken. Wij kunnen echte geen adres vinden waaraan de brief zou kunnen worden gericht. (hij heeft geen computer)

Zou u zo goed willen zijn het adres via mijn e-mail mee te willen delen? Ik geef het dan aan hen door. Bij voorbaat dank!

Opm. Webbeheer: Adres van de voorzitter wordt gemaild.

"

zondag 03 januari 2016

Piet Schneider: Prima concert

Beste koorleden, beste collegae, wat een goed optreden hebben jullie gisteren gehad in de mooie Martinuskerk in Warnsveld. Met gepaste trots heb ik genoten van jullie zangkwaliteiten, het is altijd leuk om zoveel oude maatjes tegen te komen in zo'n bijzondere omgeving. Veel plezier met elkaar en op naar het volgende optreden!

zondag 25 oktober 2015