Nieuws

Selecteer een nieuws onderwerp uit de onderstaande lijst, kies vervolgens een nieuws artikel om te lezen.

SPECIALE OPROEP

GELDERS POLITIE MANNENKOOR

SPECIALE OPROEP

Ben je net zo trots als wij, dat we in deze politieregio zowel een Muziekkapel als een Mannenkoor hebben?

Wij zijn daar als Gelders Politie Mannenkoor trots op. Als jij dit ook bent, waarom dan niet de stap genomen om je aan te melden?

Het zou toch eeuwig zonde zijn als het bestaansrecht van het koor in het geding zou komen door gebrek aan belangstelling van politiemensen uit deze regio.

Neem de stap en neem via het contactformulier contact op met één van onze koorleden.

Zij geven je graag de nodige informatie.

Graag tot ziens bij het Gelders Politie Mannenkoor.

Afscheid Jan van Ooijen

Afscheid           Door: Frans Esselink

Een vriend voor iedereen, een luisteraar, liefhebber van klassieke muziek en raadgever als daarom werd gevraagd. Hilde, de schoonzus van Jan van Ooijen, gebruikte onder andere deze typering tijdens de overdenking in de overvolle aula van het Heidehof in Ugchelen.

Met de naaste familie, vrienden, ex collega’s en kennissen, nam het Gelders Politie Mannenkoor op vrijdag 31 oktober afscheid van ons trouwe koorlid Jan.

Bij zijn aankomst op het Heidehof, in de bus van een goede vriend, vormde het koor een erehaag voor Jan. In de aula lag Jan op een door de kinderen gemaakte baar, omdat hij eerder had besloten dat het hout voor een kist hem te kostbaar was om mee te worden verbrand.

Verschillende sprekers, waaronder voorzitter Rijk, gaven weer hoe zij Jan hadden gekend. Daarnaast zong het koor drie liederen bij de baar waar Jan op lag. De plaats in het koor  waar Jan ruim drieëntwintig jaar had gestaan werd leeg gelaten.

Tot slot kreeg iedere bezoeker de gelegenheid om even bij de baar stil te staan om definitief afscheid te nemen.

Jan… we zullen je missen.

Subcategorieën