CD Mannenkoor

Het Gelders Politie Mannenkoor heeft een CD uitgebracht. De CD bevat maar liefst 17 nummers, bij elkaar goed voor bijna 1 uur muziek. De CD kost slechts € 5,- exclusief verzendkosten ( € 3,95).
Lees verder en beluister delen van de CD.

Laatste nieuws

Het laatste nieuws van het Joomla! Team

Voorjaarsconcert 18 mei 2019

Concert Putten  door: Frans Esselink 

De Gereformeerde Kerk in het Veluwse dorp Putten was op zaterdag 18 mei 2019 het decor voor optredens van twee totaal verschillende koren. Op uitnodiging van het Puttens kleinkoor Cantiamo trad het Gelders Politie Mannenkoor uit Apeldoorn, afwisselend met kleinkoor Cantiamo op. Voor beide koren een herhaling van een voorjaarsconcert op 6 april, waar de koren in Epe een optreden verzorgden.

Lees meer...

Lenteconcert op zaterdag 6 april 2019

 Optreden Grote kerk Epe 
Door: Frans Esselink

Zaterdag 6 april 2019 begon met een somber wolkendek. Een dag waarin mensen die daarvoor gevoelig zijn soms wat sombere gedachten hebben. In het middaguur probeerde de zon hier en daar door te breken en zag de wereld er weer wat vrolijker uit. Nog mooier werd het om acht uur in de avond voor de mensen die naar de Grote- of Sint Maartenskerk in Epe waren gekomen, waar het Puttens a-capella kleinkoor Cantiamo en het Gelders Politie Mannenkoor een gezamenlijk concert gaven; opname is gemaakt door de lokale omroep RTV794 (Heerde/Epe).

Voor de leden van het Gelders Politie Mannenkoor begon de middag om vier uur. Het koor wordt normaal op piano begeleid door Anna Seijmonsbergen. Vandaag nam Anna de harp mee en daar moesten de koorleden voor het optreden toch even aan wennen. De professionaliteit van Anna maakte dat de klik al snel gevonden was.

Lees meer...

25 jaar GPM

foto Emil van Dalfsen (oud koorlid)

Voorjaarsconcert 2015

Voorjaarsconcert                 Door: Frans Esselink

 

Een volle Bronkerk in Ugchelen genoot van het voorjaarsconcert van het Gelders Politie Mannenkoor (GPM), waarbij het Havelter mannenkoor De Brincksanghers was uitgenodigd voor een gastoptreden.

Lees meer...

Concertagenda Apeldoornse koren

Welke concerten kunnen we binnenkort in de omgeving verwachten?

Dit is uitgebreid terug te vinden op de site van de Apeldoornse Korenfederatie.

Foto's najaarsconcert

Van het najaarsconcert dat het Gelders Politie Mannenkoor organiseerde met het Haaglands Politievrouwenkoor 'Sirenen' op zaterdag 30 oktober j.l. zijn foto's te bekijken op www.vaassen.nu.

Ook onze eigen fotogalerij (klik op najaarsconcert 2010) is gevuld; weer wat foto's toegevoegd; binnengekomen via de voorzitter.

 

02-11-2010 - Politiekoren boeien volle kerk

korenfoto

VAASSEN - Het Gelders Politie Mannenkoor en het Haaglands Politievrouwenkoor Sirenen gaven in een volbezette Nederlands Hervormde kerk in Vaassen een hoogstaand concert.

Het gezamenlijk optreden was een van de hoogtepunten. De koren kregen een staande ovatie van een dankbaar publiek dat met een toegift werd beloond.

(bron: Veluweland.nl/Vaassen)

Kersttoer in Nijkerk Nieuws

image002NIJKERK - Zaterdag waren veel bewoners van Arkemheen naar de grote zaal gekomen om te luisteren naar het Gelders Politie Mannenkoor.

Lees meer...

Nieuwe koorleden gevraagd

Het Gelders Politie Mannenkoor wil haar koor graag uitbreiden met leden van de Koninklijke Marechaussee. (voor info klik hier)

Inloggen

Fotoalbum