CD Mannenkoor

Het Gelders Politie Mannenkoor heeft een CD uitgebracht. De CD bevat maar liefst 17 nummers, bij elkaar goed voor bijna 1 uur muziek. De CD kost slechts € 5,- exclusief verzendkosten ( € 3,95).
Lees verder en beluister delen van de CD.

Laatste nieuws

Het laatste nieuws van het Joomla! Team

25 jaar GPM

foto Emil van Dalfsen (oud koorlid)

Voorjaarsconcert 2015

Voorjaarsconcert                 Door: Frans Esselink

 

Een volle Bronkerk in Ugchelen genoot van het voorjaarsconcert van het Gelders Politie Mannenkoor (GPM), waarbij het Havelter mannenkoor De Brincksanghers was uitgenodigd voor een gastoptreden.

Lees meer...

Concertagenda Apeldoornse koren

Welke concerten kunnen we binnenkort in de omgeving verwachten?

Dit is uitgebreid terug te vinden op de site van de Apeldoornse Korenfederatie.

Foto's najaarsconcert

Van het najaarsconcert dat het Gelders Politie Mannenkoor organiseerde met het Haaglands Politievrouwenkoor 'Sirenen' op zaterdag 30 oktober j.l. zijn foto's te bekijken op www.vaassen.nu.

Ook onze eigen fotogalerij (klik op najaarsconcert 2010) is gevuld; weer wat foto's toegevoegd; binnengekomen via de voorzitter.

 

02-11-2010 - Politiekoren boeien volle kerk

korenfoto

VAASSEN - Het Gelders Politie Mannenkoor en het Haaglands Politievrouwenkoor Sirenen gaven in een volbezette Nederlands Hervormde kerk in Vaassen een hoogstaand concert.

Het gezamenlijk optreden was een van de hoogtepunten. De koren kregen een staande ovatie van een dankbaar publiek dat met een toegift werd beloond.

(bron: Veluweland.nl/Vaassen)

Kersttoer in Nijkerk Nieuws

image002NIJKERK - Zaterdag waren veel bewoners van Arkemheen naar de grote zaal gekomen om te luisteren naar het Gelders Politie Mannenkoor.

Lees meer...

Nieuwe koorleden gevraagd

Het Gelders Politie Mannenkoor wil haar koor graag uitbreiden met leden van de Koninklijke Marechaussee. (voor info klik hier)

Het Gelders Politie Mannenkoor jubileert

Muzikale reis om de wereld
met het Gelders Politie Mannenkoor

Dit is de titel van het Jubileumconcert dat op 12 november 2011 ter gelegenheid van het 20 jarig bestaan van het G.P.M. wordt gegeven. Op 23 september 1991 werd het koor te Apeldoorn opgericht.

Het koor zal met u, onder leiding van reisleider Henk Mouwe, een groot aantal landen in alle werelddelen vocaal en instrumentaal bezoeken. O.a. zullen Edelweiss, Walzing Mathilda, de Exodussong en New York, New York ten gehore worden gebracht.

De muzikale ondersteuning wordt verzorgd door de vaste begeleidster van het koor Anna Seijmonsbergen.

Bij deze reis zal het Koor vergezeld worden door de sopraan Ineke van der Brugge, de bag-piper Dirk Goudkuil van The 48th Highlanders of Holland Pipes en Drums en het Koperkwintet van het Trompetterkorps der Koninklijke Marechaussee. De avond staat onder leiding van de dirigent van het koor Jan Hulshof.

Nadere info rond het Koor is te vinden op de website www.nogkoor.nl .

Zie ook de speciale flyer van het Gelders Politie Mannenkoor.

Datum: 12-11-2011
Tijdstip: 20:15 uur
Toegangsprijs: € 12,50
Zaal: Rabozaal

Kaarten voor dit concert zijn te bestellen via www.veluvinenunspeet.nl of bij de theaterkassa van Veluvine, F.A. Molijnlaan 186, 8071 AK Nunspeet, 088-850 77 66.

Inloggen

Fotoalbum